Tilbage til cases

StudioCircle

Et simpelt UI/UX design, der fremmer forståelsen for et unikt projekt samt inkorporerer et data drevet mindset for de bedste resultater.

Dato:
2020
Type:
UI Design
Kunde:
Koncept design - QUARY
Hjemmeside:
Farve tema:

Et design som fungerer

Målet med dette interne projekt I QUARY var at skabe et design, som på en simpel måde forklarede en relativ kompliceret ide. Den komplicerede ide, der blev valgt, var et fiktivt firma, der udlejede musikstudier på en timebasis, men som blev betalt på abonnement basis.

Tidligt i processen blev der besluttet, at designet skulle havde en content-driven fremgangsmåde, hvilket er en tilgang til designet, hvor man først prioriterer det funktionelle og forklarende og så derefter det kunstneriske. Designet i sig selv følger derfor nogle grundlæggende principper, som man normalt ikke ville lægge mærke til, men som er vigtige for at guide den endelige forbruger igennem designet. Der var derefter vigtigt for os, at det endelige design skulle være nemt og intuitivt at forstå og bruge, da projektets målgruppe var relativ bred. Derfor forholdt vi os til et mere traditionelt layout, som flere mennesker kender.