COMPUTERVISION

Skræddersyet efter dine specifikationer.

Fremtidens værktøj

Computer Vision kan give virksomheder et konkurrencemæssigt forspring, da det giver dem mulighed for at automatisere processer, der før krævede menneskelige ressourcer. Det giver dem mulighed for at reducere omkostninger, øge produktiviteten og højne kundetilfredsheden. Det kan også give virksomheder mulighed for at udnytte store datasæt til at træffe bedre og mere informerede beslutninger og dermed opnå større fortjeneste.

Vi anvender den nyeste teknologi

Vi gør brug af DALL-E som er et kunstig intelligens-værktøj, der skaber fotorealistiske billeder ud fra tekstbeskrivelser. Det bruger deep learning til at generere billeder, der er i stand til at gengive komplekse tekstbeskrivelser, hvilket gør det til et værdifuldt værktøj til brug for kunstig intelligens-forskning.

QUARY Ui Examples

Et omfattende felt

 Det kan anvendes på mange forskellige måder, herunder: 

1. Automatisk inspektion: Computer vision bruges til at analysere produkter, såsom fødevarer, for at kontrollere kvaliteten. Det kan også bruges til at kontrollere produkter for fejl og mangler. 

2. Objektgenkendelse og -sporing: Computer vision bruges til at identificere og spore objekter i et billede eller en video. Det kan bruges til at genkende ansigter, køretøjer, skilte og meget mere. 

3. Automatisk kontrol: Computer vision bruges til at overvåge og kontrollere processer, der involverer levende ting, såsom personer

4. Autogenereret indhold: Kan bruges til at danne billeder baseret efter brugerens ønsker via en tekst prompt. Eksempel kunne det anvendes ved at se muligheder for tilbygninger til huse eller på ens ejer grund.