FAQ

Ofte stillede spørgsmål – Her kan du finde vores mest besvarede spørgsmål og svarene på dem, samt generel information om vores ydelser og processer.

Får jeg fulde rettigheder til mit projekt?

Ja! Så snart projektet er færdigt, modtager du de fulde rettigheder til alt materiale omrørende projektet.

Hvordan udregner i priser?

Vores priser afhænger af det individuelle projekt og dets størrelse. Vi udregner den endelige pris på baggrund af forventede arbejdstimer og eksterne omkostninger omrørende projektet. Du er altid velkommen til at spørge os om en individuel begrundelse for din pris.

Hvor hurtigt kan i leverer en hjemmeside?

Hvis der blot er tale om et web-design, tager det os normalt 1-2 uger. Hvis der derimod er tale om et web-design samt udvikling, kan det tage os alt fra 2-16 uger alt efter hvor stort projektet er.

Vedligeholder i hjemmesiden for mig?

Hvis du vælger at hoste din hjemmeside igennem os, vedligeholder vi den for dig samt står til rådighed alle ugens dage med support og hjælp til rettelser.

Kan jeg redigere hjemmesiden?

Ja! Ligegyldigt om du hoster hjemmesiden selv eller hos os, kan du altid selv redigere alt på din hjemmeside. Hvis hjemmesiden hostes hos os, tilbyder vi en nem og intuitiv ”editor” så du nemmere kan redigere tekst, billeder og farver.

Hoster i min hjemmeside?

Alle websites kan hostes igennem os, men som standart udleverer vi websitet i en ready-to-go pakke, der kan hostes hvor som helst. Hvis siden indeholder back-end funktioner (E-commerce, kontakt formularer og CMS) anbefaler vi at hoste websitet igennem os for at bevare disse funktioner.

Hvem skriver indholdet på hjemmesiden?

Optimalt set er det dig der skal skrive hjemmesidens indhold. Du er eksperten i hvad hjemmesiden handler om og derfor vil du normalt være den bedste til at skrive indholdet. Hvis du har brug for hjælp, kan vi skrive originalt indhold til hjemmesiden for dig mod et ekstra gebyr.

Hvilke former for grafisk design tilbyder i?

Takket være vores erfarende grafisk design team tilbyder vi næsten alle former for digitalt grafisk design.

Hov! Vores FAQ oplever problemer i øjeblikket... Du er altid velkommen til at kontakte vores support hvis du har et spørgsmål :)