SaaS Udvikling
tilgængeligt for alle

Kickstart dit næste SaaS projekt med professionel back-end udvikling til SaaS løsninger i React eller Wized.

Software as a Service
(SaaS)

Hurtigere leveret, billigere udviklet - Samme kvalitet

Hos QUARY tror vi på at SaaS funktionalitet skal være tilgængelige for små startups såvel som store og har derfor udviklet et workflow der inkorporer eksisterende løsninger for at fremskynde processen samt sænke omkostningerne til en brøkdel af de traditionelle priser. Dette er 4 af de programmer der gør det muligt.

Webflow
Front-end struktur

Vores fortrukne front-end værktøj med en næsten ubegrænset mængde af tilpasningsmuligheder samt et genialt CMS-system.

Wized
Back-end struktur

Et fleksibelt back-end system der tillader os hurtigt at udvikle skræddersyet SaaS løsninger til en brøkdel af prisen.

Airtable
Database

Airtable er en relations database der tillader de forskellige applikationer at levere, hente og dele data når de har brug for det.

Zapier
Automatiseringsværktøj

Zapier tillader hjemmesiden at kommunikere med over 3000 programmer så som MailChimp, Zendesk, Trello og Google løsninger.

Hvorfor SaaS? Og hvorfor er det smart

Skal I bruge en kundeplatform? Har I planer om at skabe den næste store streaming service? Så er en SaaS løsning det rigtige for jer. SaaS (Software as a Service) omfatter en kategori af hjemmesider hvor selve hjemmesiden er produktet eller ydelsen der sælges.

Gro i takt med jeres platform

Fra starten udvikler med henblik på en skalerbar infrastruktur så jeres platform kan gro og udvikle sig i takt med jer uden problemer.

Speed-up jeres workflow

Forbind SaaS løsningen med de systemer i normalt bruger, automatiser jeres workflow og spar tid på de monotone opgaver.

Integreret med Stripe

Vores back-end struktur er skabt til at integrerer med betalingsgatewayen Stripe og tillader jer at sælge alt fra medlemskaber, digitale ydelser og digitale produkter.

Skræddersyet funktionalitet

With mobile accounting for approximately half of web traffic worldwide, a responsive design is more important than ever. We create responsive websites that are as great on mobile as on the computer.