Web udvikling
skræddersyet til dit behov.

Vi designer, udvikler og lancerer moderne hjemmesider der konverterer og tiltrækker trafik.

Design

En god hjemmeside er afgørende for troværdighed

Omkring 75% af forbrugere træffer afgørelse om en virksomheds troværdighed baseret på virksomhedens hjemmeside. En god hjemmeside betyder derfor ekstremt meget for mindre virksomheder der ikke har budget til større reklamekampagner – Vi sikre at jeres hjemmeside opbygger den tillid og understøtter jeres mission.

2 hjemmesider udviklet af quary

Websites der fungerer
på alle enheder

Med næsten 50 % af alt hjemmeside trafik foregår på telefonen, ser vi vigtigheden af ​​at designe og udvikle responsive hjemmesider, der tilpasser sig den enhed, den bliver vist på.

Unikke og moderne designs

88% af online-forbrugere er mindre tilbøjelige til at vende tilbage til en hjemmeside efter en dårlig oplevelse. Derfor itererer vi designs og tester brugervenlighed for at sikre den højest mulige ydeevne af hjemmesiden.

Web udvikling
Se case
"
Jeg har sparet tid og energi, som jeg i stedet har brugt på min forretning. En varm anbefaling herfra"
Andrej Stasevic
Selvstændig marketingkonsulent

Udvikling

Fleksibel, hurtig og professionel udvikling

For at sikre en hurtig levering af jeres projekt udvikler vi som standart hjemmesider i Webflow. Vi har flere års erfaring i at udvikle special moduler og løsninger til at integrere med Webflow og kan derfor tilbyde en komplet skræddersyet web oplevelse på alle vores projekter.

<div class="dev-figure">

<div class="bold-txt dark">Lorem ipsum!</div>

<p class="large-para">

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."

</p>

<div class="demo-btn">

<div class="bold-txt">knap</div>

</div>

<div class="figure-dev-img"></div>

</div>

Lorem ipsum!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kontakt os

Et kraftigt CMS-system der kan noget

Få adgang til Webflow's kraftfulde CMS-system hvor i løbende kan planlægge, styre og oprette content til hjemmesiden uden at bekymre jer om SEO, design og udvikling.

Korrekt kode semantik der fremmer SEO

Undgå en rodet hjemmeside der er svær for services så som google at håndtere. Vi udvikler udelukkende med ren semantisk kode der er fremmer hjemmesidens On-Page SEO.

Lancering

Global hosting & SSL certifikat

Med en hosting aftale får du adgang til global CDN hosting samt et gratis SSL-certifikat der sikrer hjemmesidens sikkerhed og hastighed er i top.

Med global CDN hosting finder hjemmesiden automatisk den nærmeste server på forbrugeren og kommunikere over den for at øge hjemmesidens hastighed.

Et SSL-certifikat er et specialfremstillet certifikat på at hjemmesiden er krypteret med ”Secure Sockets Layer” kryptering. SSL-kryptering er industristandarten af hjemmeside kryptering og bruges for eksempel af de fleste banksystemer.

Vedligeholdelse af hjemmesiden

Med vedligeholdelse af hjemmesiden sørger vi for at diverse programmer forbliver opdateret samt står til rådighed alle ugens dage til at løse eventuelle problemer.
*Kun tilgængelig med en hosting aftale*